​Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30               E-mail: Lyngbyplastik@pma.dk             Telefon:​​ 45 87 45 33​​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

filler- og restylane-behandling tilbydes

Kom den slappe hud til livs eller få mere fylde i ansigtet med en restylane-behandling. 

Hos Lyngby Plastikkirurgiske Klinik tilbyder vi professionel kosmetisk filler- og restylane-behandling i Lyngby nord for København. Det er udelukkende Kirsten Hviid Alsbjørn , der udfører behandlingerne 

Kontakt os i dag for konsultation!

​Hvorfor skal jeg vælge en filler-behandling med restylane?

Ønsker du rynker reduceret eller at få ansigtsvolumen tilbage på den mest naturlige måde, så er en restylane-behandling eller en anden behandling med filler noget for dig.

Restylanen går ind og udfylder "indsunkne" områder og udligner konturerne i huden, så du igen får en flottere og glattere hud. Restylane bliver desuden brugt, når du ønsker fyldigere kindben eller læber. Og da denne filler består af hyaluronsyre - et molekyle, der i forvejen findes i hud og bindevæv - er det en effektiv metode at genskabe og forbedre hudens elasticitet, glød og fugtighed.

Vær opmærksom på, at vi også tilbyder andre former for filler behandling end lige netop restylane. Book eventuelt en konsultation hos én af vores læger, så finder vi den rette behandling til dig.

Restylane-behandling med klinisk dokumentation for gode resultater

Med over 11 millioner restylane-behandlinger på verdensplan og en omfattende klinisk dokumentation, er det videnskabeligt bevist, at produktet giver naturlige resultater - der samtidig er langtidsvirkende.

​Vil du vide mere?

Her på klinikken nord for København er Kirsten Hviid Alsbjørn registreret hos Sundhedsstyrelsen. Det er din garanti for en sikker og professionel restylane-behandling og andet arbejde med filler fra vores side.

Kontakt os på telefon 45 87 45 33 eller e-mail lyngbyplastik@pma.dkhvis du ønsker at vide mere om vores restylane-behandling eller andre former for filler. Vi ser frem til at hjælpe dig til en smuk hud.

Kom godt i gang i dag​

​Kontakt

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik

Lyngby Hovedgade 57b, 1 mf

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 45 87 45 33

E-mail: lyngbyplastik@pma.dk

CVR: 31108721 

www.lyngbyplastik.dk

​Konsultation

Kosmetisk konsultation

Kontakt

Find vej

Åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30.

Ring og bestil en konsultation​ eller send en forespørgsel gennem vores online formular.

​Ring til klinikken eller kig forbi, hvis du vil hører nærmere om de behandlinger vi tilbyder,

eller ønsker en konsultation inden du bestemmer dig.