​Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30               E-mail: Lyngbyplastik@pma.dk             Telefon:​​ 45 87 45 33​​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Øvre ØJENLÅGSOPERATION

Har du fået tunge øjenlåg eller løs hud og buler omkring øjnene? Så kan vi hjælpe dig med en øjenlågsoperation. Vi har kompetencerne til at klare øvre øjenlåg professionelt og nænsomt. Er du usikker på, om en operation af dine øjenlåg er det rette for dig, er du velkommen til at få en tid og komme til konsultation. Hos os skal alle komme ind til en konsultation først. På den måde har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål angående øjenlågsoperation samt få set på, hvor vidt der er behov for at få en operation, og hvor meget der skal gøres. Vi fører en god og forstående dialog med dig, så du føler dig tryg og sikker før en øjenlågsoperation.

Operation af øvre øjenlåg

Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg tilstræber at fjerne løs hud og buler i øjenlågene. Herved opnås et friskere, mere veloplagt og i nogle tilfælde også mere ungdommeligt udtryk. Øjenlågsoperation er ukompliceret og foregår udelukkende i øjenlågenes ydre del uden at være i nærheden af selve øjet. Øjenlågene opereres altid parvis, og en øjenlågsoperation varer ca, 1/2-1 time. Den foretages i lokalbedøvelse, evt. suppleret med beroligende medicin inden operationen. Patienter med spændingshovedpine i panden kan af og til opleve en bedring efter operation af tunge øvre øjenlåg.


Alt inden for øjenlågsoperation ved:

  • Trætte øjne
  • Tunge øjenlåg eller hængende øjenlåg
  • Øjenlågsløft
  • Og meget mere


Øjenlågsoperation kan foregå på henvisning fra egen læge.

Kontakt os

Man skal altid først komme til en konsultation, hvor man vil få information omkring muligheder/krav for øjenlågsoperation, samt blive informeret omkring operationen og resultatet. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere informationer om tider, priser, eller hvis du har spørgsmål.

Kom godt i gang i dag​

Fra 11. januar 2020 kan sundhedspersoner se, hvornår du har tid til en speciallæge​.

​Kontakt

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik

Lyngby Hovedgade 57b, 1 mf

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 45 87 45 33

E-mail: lyngbyplastik@pma.dk

CVR: 31108721 

www.lyngbyplastik.dk

​Konsultation

Kontakt

Find vej

Åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30.

Ring og bestil en konsultation​ eller send en forespørgsel gennem vores online formular.

​Ring til klinikken eller kig forbi, hvis du vil hører nærmere om de behandlinger vi tilbyder,
​eller ønsker en konsultation inden du bestemmer dig.