​Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30               E-mail: Lyngbyplastik@pma.dk             Telefon:​​ 45 87 45 33​​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slibning af overlæbe - Dermabracio

Patientvejledning:

Medbring gerne en pårørende til forundersøgelsen.

Formål

At mindske på små, fine rynker i ansigtet

Målgruppe

Patienter med små, fine rynker i det pågældende område, som ikke kan forventes at forsvinde ved f.eks. fillerbehandling.

Behandlingen

2 timer før slibningen påføres et lokalbedøvende stof i form af en salve, der skal sidde urørt under dække. Nogle gange suppleres også med almindelig lokalbedøvelse.


Selve slibningen foregår med en lille slibemaskine, hvor man sliber det overfladiske lag af huden svarende til en almindelig hudafskrabning. Efterfølgende får man vaselinegaze over, som skal sidde en uges tid. Området er og opfører sig som en almindelig hudafskrabning med, i starten blødning, efterfølgende væskeudtrædning og derefter opheling. Huden, i det behandlede område, er lyserød som enhver anden hudafskrabning, i ca. 3 måneder, og i den periode meget sart for sol.

Bivirkninger

Ardannelse, hvilket er meget sjældent.
En bivirkning, der også er meget sjælden, men kan ses er pigmentforandringer i form af mindsket pigment, hvis rynkerne har været meget dybe.

Komplikationer

Opbrud i forkølelsessår, hvis man lider af dette, kan ses og bør behandles med Zovir ved mindste tegn på dette. Hvis man lider meget af det, kan man eventuelt tage forebyggende behandling.

Infektion

Ved tegn på infektion må man komme og få skiftet filmen, og eventuelt i sjældne tilfælde behandling antibiotika. Det er vigtigt at holde sig i ro efter behandlingen.
Egentlige smerter er sjældne, men man har til gengæld sjældent lyst til at vise sig ret mange steder den første uges tid og den første uges tid skal man påregne at være sygemeldt.

Forventet resultat

Mindskning, men ikke nødvendigvis fuldstændig fjernelse af de små rynker over munden.

Kosmetisk holdbarhed: ca. 2 år.

Anbefalinger

Rygestop anbefales gerne 14 dage inden operation.
Fiskeoliekapsler frarådes at spise 14 dage før operation, ligesom man bør trappes ud af evt. blodfortyndende medicin 5-6 dage før, hvis det er muligt og efter samråd med egen læge.


Hvis man er blevet syet med tråde skal plastre blive siddende i hele perioden til sting skal fjernes, og skal holdes tørt. Sting fjernes typisk efter 1-2 uger.
Alle ar skal beskyttes et år efter operation med solfaktor 50 eller plastre.
Mod smerter, blødning og hævelse anbefales afkøling af operationsområdet med f.eks. frosne ærter pakket ind i et rent viskestykke eller håndklæde, der skal fjernes så snart det føles for koldt. Anvendes så meget som det føles behageligt, f.eks. 5-10 min. ad gangen i op til en uge.
Smertebehandling kan evt. suppleres med tablet Panodil – 1 gr. efter aftale, max. 4 gange dagligt.


BEMÆRK: at vi anbefaler ikke at dyrke kraftig fysisk udfoldelse i 2-3 uger efter en operation.

Samtykke

Samtykke til kosmetiske operationer kan først gives, når den lovpligtige betænkningstid er gået, dvs. 2 dage for mindre indgreb og 7 dage for større indgreb.

Kom godt i gang i dag​

​Kontakt

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik

Lyngby Hovedgade 57b, 1 mf

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 45 87 45 33

E-mail: lyngbyplastik@pma.dk

CVR: 31108721 

www.lyngbyplastik.dk

​Konsultation

Kosmetisk konsultation

Kontakt

Find vej

Åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30.

Ring og bestil en konsultation​ eller send en forespørgsel gennem vores online formular.

​Ring til klinikken eller kig forbi, hvis du vil hører nærmere om de behandlinger vi tilbyder,

eller ønsker en konsultation inden du bestemmer dig.