​Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30               E-mail: Lyngbyplastik@pma.dk             Telefon:​​ 45 87 45 33​​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fjernelse af hudkræft foretages af specialister

Har du fået en henvisning af din læge til fjernelse af hudkræft? På Lyngby Plastikkirurgiske Klinik nord for København har vi stor erfaring med fjernelse af hudkræft, og vi kan også hjælpe dig, hvis du har fået stillet diagnosen. Hudkræft er den mest almindelige kræftform i Danmark, og den bliver typisk opdelt i to forskellige grupperinger: basalcelle hudkræft og pladecelle hudkræft. Derudover findes der også typen modermærkekræft.

Basalcelle hudkræft er den mest hyppige og samtidig også den mest fredelige af kræftformerne. Den vokser stort set altid langsomt og lokalt uden at sprede sig til andre steder, hvorimod pladecelle hudkræft kan være mere aggressiv og hurtigvoksende.

Du er i trygge hænder hos os

Når vi tilbyder fjernelse af hudkræft, vil du være i helt trygge hænder. Vi har mange års erfaring på området, og derudover har vi også det rette udstyr, der skal til for at sikre et godt resultat. Vores klinik er indrettet i en moderne stil med en behagelig atmosfære. Vi sørger altid for at tage os rigtig god tid til hver enkelt patient, så vi kan sikre en tryg og tilfredsstillende behandling. Som et led i dette er det vigtigt for os at sikre, at du som patient er velinformeret om, hvad der skal ske både før, under og efter fjernelse af hudkræft.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for fjernelse af hudkræft

Har du fået konstateret hudkræft, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvordan dit forløb i forbindelse med fjernelse af hudkræft vil komme til at foregå hos os. Du kan enten ringe til os på telefon 45 87 45 33, men du kan også skrive til vores e-mail lyngbyplastik@pma.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Kom godt i gang i dag​

Fra 11. januar 2020 kan sundhedspersoner se, hvornår du har tid til en speciallæge​.

​Kontakt

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik

Lyngby Hovedgade 57b, 1 mf

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 45 87 45 33

E-mail: lyngbyplastik@pma.dk

CVR: 31108721 

www.lyngbyplastik.dk

​Konsultation

Kontakt

Find vej

Åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30.

Ring og bestil en konsultation​ eller send en forespørgsel gennem vores online formular.

​Ring til klinikken eller kig forbi, hvis du vil hører nærmere om de behandlinger vi tilbyder,
​eller ønsker en konsultation inden du bestemmer dig.