​Åbningstider: Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30               E-mail: Lyngbypla​stik@pma.dk             Telefon:​​ 45 87 45 33​​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, og så ringer vi dig op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernelse af hudkræft foretages af specialist

Basalcelle hudkræft og pladecelle hudkræft fjernes

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik nord for København har vi stor erfaring med fjernelse af hudkræft. Vi hjælper patienter, der har fået stillet diagnosen basalcelle eller pladecelle hudkræft. Typisk hjælper vi patienter fra Nordsjælland og København, men vi tager imod patienter fra hele landet.

Hudkræft er den mest almindelige kræftform i Danmark, og den bliver typisk opdelt i to forskellige grupperinger; basalcelle hudkræft og pladecelle hudkræft.

Basalcelle hudkræft er den mest hyppige og samtidig også den mest fredelige af kræftformerne. Den vokser stort set altid langsomt og lokalt uden at sprede sig til andre steder, hvorimod pladecelle hudkræft kan være mere aggressiv og hurtigvoksende.

Alle patienter er i kompetente hænder hos os

Når vi tilbyder fjernelse af hudkræft, vil patienten være i helt trygge hænder. Vi har mange års erfaring på området, og derudover har vi også det rette udstyr, der skal til for at sikre et så godt resultat som muligt.

Vi sørger altid for at tage os rigtig god tid til hver enkelt patient, så vi kan sikre en tryg og tilfredsstillende behandling. Som et led i dette er det vigtigt for os at sikre, at patienten er velinformeret om, hvad der skal ske både før, under og efter fjernelse af hudkræft.

Vi har stor erfaring inden for fjernelse af hudkræft

Operationen bliver udført af speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi Kirsten Hviid Alsbjørn, der siden 2008 har ejet og drevet Lyngby Plastikkirurgiske Klinik. Hun har stor erfaring inden for fjernelse af hudkræft.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan et forløb i forbindelse med fjernelse af hudkræft vil komme til at foregå hos os. Vi tilbyder fjernelse af hudkræft med henvisning fra praktiserende læge, hudlæge eller hospitalsafdeling og dermed også med offentlig støtte.

Du kan enten ringe til os på telefon 45 87 45 33, men du kan også skrive til vores e-mail lyngbyplastik@pma.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Anmeldelser fra vores kunder​

Ekstremt søde

Ekstremt søde, hvis du er lidt nervøs skal du helt sikkert bruge denne klinik. De beroliger dig og holder dig i hånden hvis du har brug for det.

Tak for god service.

Sofie Woods​

Super resultat

Fjernelse af valnøde-stor gevækst på skulder. Snit ca. 3 cm - total usynligt 6 mdr. Efter opr.
Korrigering af ar i bikinilinjen, dette efter 4 opr. og kejsersnit. Så fint lavet ingen smerter og stort set usynligt og helt fladt allerede efter knapt et år.

Gør som Kirsten anbefaler og du vil få et super resultat.

Anette Berg

Professionel service

Fejlfri behandling, flink og professionel service.

Rebel Raccoon

Kom godt i gang i dag​

Ring på telefon 45 87 45 33

Fra 11. januar 2020 kan sundhedspersoner se, hvornår du har tid til en speciallæge​.

Telefontid fra: 8.30 til 12.30

​Kontakt

Lyngby Plastikkirurgiske Klinik

Lyngby Hovedgade 57b, 1 mf

2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 45 87 45 33

E-mail: lyngbyplastik@pma.dk

Telefontid fra: 8.30 til 12.30

CVR: 31108721 

www.lyngbyplastik.dk

​Konsultation

Kontakt

Find vej

Åbningstider:

Mandag - Torsdag kl. 08:00 - 15:30.

Telefontid fra: 8.30 til 12.30

Ring og bestil en konsultation​ eller send en forespørgsel gennem vores online formular.

​Ring til klinikken eller kig forbi, hvis du vil hører nærmere om de behandlinger vi tilbyder,
​eller ønsker en konsultation inden du bestemmer dig.